Klijenti i recenzije

Uredi Vlade: Ured za udruge, Ured za ravnopravnost spolova

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava

Razni instituti: Ivo Pilar, Institur za kreativno obrazovanje, Institut za društvena istraživanja, Institut za političku ekologiju, Institut za turizam, Goethe Kroatien, Francuski institut u Hrvatskoj

Fakultet političkih znanosti

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Veleučilište Vern

Veleposlanstva SAD-a, Kanade, SR Njemačke (Odjel za kulturu i protokol)

American international school of Zagreb 

European Cultural Foundation 

Green European Foundation asbl

Friends of the Earth Europe

Razna društva: 

Društvo za oblikovanje održivog razvoja

Društvo za psihološku pomoć

Hrvatsko novinarsko društvo

Hrvatsko sociološko društvo

Hrvatsko društvo pisaca

Hrvatsko filološko društvo 

Međunarodna organizacija za migracije (IOM)

Agencija za mobilnost i programe EU

Erste banka d.d.

Razne udruge i organizacije civilnog društva: Gong, Centar za mirovne studije, CROSOL, Sindikat biciklista, Operacija grad, Trans Aid, Igra, WHW (Što, kako i za koga), Roda, ZEZ, ZMAG, Zelena Akcija, Sunce, MMH, Documenta, Kuća ljudskih prava, Centar mladih Ribnjak, ACT Grupa, CCI, Centar za kulturu dijaloga Rijeka, Laboratorij za društvene inovacije

UNICEF

UNHCR

Tvrtke: Robert Bosch d.o.o., Brodoto, Pokreni ideju, Lude Ribe, Defimi, Enzita, Rijeka 2020, Verantius, Ženski lik, Briefing komunikacije, Bunker produkcija, Icertias..

Građani kojima smo uljepšali rođendane, proslave diploma, doktorata, vjenčanja, privatne tulume...

Zelena akademija, Vis 2016

Škola održivosti, Otok Šolta, 2016

Sajam zadruga, 2016

MSU donatorska večer, 2016

Oslobodimo donacije hrane PDV-a, Riječki Korzo, 2016

ZeGeVege festival, 2017

Zagreb Pride, 2017

 

Što kažu naši klijenti:

„Ne mogu vam opisati kako su okusi doma primljeni: apsolutno svi gosti (i oni konzervativni koji se inače ne miču od pečenja i krumpira ;) su bili oduševljeni. Jedno bolje od drugoga (moj favorit je Foufou :). Prenesite naše pohvale kuhari(ca)ma. Osim toga bili su presretni s idejom zadruge (na moje iznenađenje mnogi nisu za nju čuli). Zahvaljivali su mi se više nego da sam ja kuhala :) Oni mlađi su žalili da u gradu ne mogu tako fini ručak kupiti pa vam od srca želim da krenete u projekt prostora u gradu. 

Još jednom, puno hvala i budite sigurni da radite fantastičan posao.

p.s. moje pohvale nisu ni malo kurtoazne ( baš sam izbirljiva što se hrane tiče;) „

 --Naša draga građanka sa Savice ;-) --

„Zahvaljujemo na vašem javljanju, kao i na cjelokupnoj usluzi cateringa kojom smo iznimno zadovoljni, kako mi tako i naši suradnici i korisnici koji su sudjelovali na događanju koje smo organizirali. Nakon održavanja radionice sudionici su ispunili evaluacijski upitnik i možemo vam reći da su vaše delicije dobile mahom najveće ocjene.

Također zahvaljujemo i g. Luki na profesionalnosti i uslužnosti, kao i ljubaznoj gospođi koja je bila na raspolaganju za vrijeme ručka.“ --Agencija za mobilnost i programe EU--

„Hvala vam puno. Bilo je jako fino i sve se pojelo :)“  --Sindikat biciklista--

„Cjelokupno iskustvo cateringa sa Okusom doma je ugodno i ukusno.

Ugodno od početne komunikacije i dogovora što bi nam najbolje odgovaralo do konačnog jela. Kako u poslovanju često znaju biti promjene u zadnji čas na koje ne možemo uticati, izvrsno je sa Zinkom to da smo zajedničkim dogovorom došli do rješenja koje je za sve bilo prihvatljivo.

Točka na I je i definitivno hrana. Sudionici seminara su pohvalili hranu jednako kao i osoblje koje ju je serviralo. Dečki su bili vrlo uslužni i susretljivi. Odgovarali su na sva pitanja vezano za jela sa puno strpljenja i bili su jako simpatični svima. 

Jako lijepo iskustvo u svakom slučaju! Svi su bili prezadovoljni kao i ranije.“ -- Društvo za psihološku pomoć--

„Bilo nam je fenomenalno! Šteta da nam se nisi mogla pridružiti. Poslali smo ti mali darak za zahvalnost. Hrana je bila odlična kao i uvijek, ekipa profesionalna, ljubazna i opuštena! 

Veliki pozdrav cijeloj ekipi i ugodne, vesele i opuštene blagdane želi vam cijeli Ured za udruge!“

„Hvala na lijepim riječima, uloženom trudu i cjelokupnoj suradnji. Smatramo da je to bio pun pogodak i zaista smo sretni što ste nam upravo vi bili partneri.“--Erste banka--

„Puno vam hvala što se svojim finim okusima uljepšali moju tulum/svadbu! Veliki broj gostiju vas je pohvalilo i imali su pitanja o vrsti i namirnicama. 

Zaista, imam samo pohvale za vas i rado ću vas preporučiti bilo kome.“ --Sonja--

„Hvala hvala hvala, divnu ste nam hranu pripremili sinoć i napunili i naša srca! Volimo vas!“   --Ivica i Anita--